zenerji anaokulu

Bakırköy’ ün en nezih bölgelerinden biri olan Kartaltepe Mahallesi Akın Yolu Sokakta bulnan okulumuz 11 yıldır eğitim hayatına devam etmektedir.

Üç katlı müstakil bir binaya kurulan okulumuz eğitim sınıfları, bir adet kapalı ve iki adet açık oyun ve spor alanı, yemekhanesi ve etkinlik alanlarıyla değerli miniklerimize hizmet vermektedir.

Okulumuzda onsekiz aylıktan beş yaşına kadar guruplar halinde inglizce, motor gelişimi, spor aktivite, sanat çalışmaları ve yaz okulu programları uygulanmaktadır.

beslenme

sağlıklı ürünler tüketiyoruz

Miniklerimizin sağlığı sizin için olduğu kadar bizim için de önemli, onlar bize emanet, bunun farkına vararak menülerimizi oluşturuyoruz.

Sağlıklı yemeklerin dışında beslenme alışkanlıkları da önemli, çeşitli ürünler sunarak yemek ayırt etmemeyi de onlara aşılıyoruz. Evde burun kıvırdıkları besinleri afiyetle mideye indiriyorlar.

Menülerimizde ev yapımı domates püresi, yoğurt, reçel, taze sıkılmış meyve suları kullanıyoruz, onların sağlığını tehtit eden ilave şekerli gıda maddelerinden kesinlikle uzak duruyoruz,.