Eğitim

Eğitim

Helin Anaokulu 2-6 yaş arası çocuklarımızı sıcak ve samimi aile ortamında,başarılı ve özgüven duyguları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla 2010-2011 eğitim yılında kapılarını açmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öngörülen mevzuata uygun olarak değişik yaş gruplarına dahil çocukların kişisel yetenekleri,gelişimleri gözönüne alınarak ,özel olarak hazırlanmış oyun,eğlence ve eğitim programlarımız bulunmaktadır.

Öğretmen kadromuzda liderlik ve rehberlik vasıflarına sahip, sevecen, güleryüzlü, çocuk eğitimi dalında kendilerini geliştirmiş ve geliştiren,anaokulu öğretmenliği ve çocuk gelişimi eğitimi almış öğretmenlerimiz görev yapmaktadır.Bunun dışında okulumuzda çocuklarımızın psikolojik gelişmelerini hafta boyunca yakından ve birebir gözlemleyen psikoloğumuz bulunmaktadır.Velilerle belirli günlerde görüşmeler yapılacak ve çeşitli konularda eğitimler düzenlenecektir.Psikoloğumuz çocuklarımıza belli aralıklarla gelişim,yetenek ve ruhsal durum testleri uygulayacak,edindiği bilgileri ve izlenimleri ailelerle paylaşacaktır.

Emanet ettiğiniz çocuklarınızın en değerli varlıklarımız olduklarını biliyor ve bu bilinçle yola çıkıp,çocuklarımıza güzenli bir aile ortamında sınırsız olanaklar sunuyoruz.